Col·laboradors

British House aposta per la formació i la internacionalització dels seus alumnes, per tal d’ampliar l’educació en idiomes amb nous horitzons i possibilitats acadèmiques, laborals i de vida. Amb aquest objectiu, cerquem constantment noves col·laboracions que beneficien a la nostra comunitat educativa.

Per una banda, British House té acords de col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, per tal d’apostar per la formació i l’excel·lència acadèmica de les futures generacions que s’incorporen al món laboral. Gràcies a aquests convenis, els alumnes de Filologia i Graus de Llengües estrangeres d’aquestes universitats poden iniciar-se en el món laboral a British House, i aprendre de primera mà el que és treballar conjuntament per una societat plurilingüe i internacional.

Per l’altra banda, la nostra escola és també Cambridge Learning Partner, una aliança entre Cambridge University Press, editorial de la Universitat de Cambridge, i British House Languages ​​amb l’objectiu principal de construir un marc que garanteixi l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Finalment, British House forma part de la xarxa internacional d’escoles d’idiomes d’Eurocentres. Gràcies a això, els alumnes de British House poden aprendre idiomes a qualsevol part del món, a països com el Regne Unit, Austràlia, Canadà, etc.